Meespeelavond

Volgende meespeelavond

17 april 2020

20:00 – 22:00

0Weken0Dagen0Uren

Wat is een meespeelavond?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meedoen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond en wat kost dat?

Eens per maand organiseert Amersfoort Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €12,- voor een avond. Op deze pagina kun je direct jouw kaartje bemachtigen!

Planning en details

De planning voor de komende periode (let op; dit kan dus nog wijzigen!) ziet er als volgt uit;

  • 17 april 2020
  • 19 juni 2020

De kosten voor de vrijdagavonden bedragen €12,-. Tijdens de avond is gebruik van koffie en thee gratis. We spelen bij Ervarea aan de Walikerstraat 14 (klik hier voor meer info).  Aanmelden gaat door een kaartje te kopen via de online bestelmodule hierboven.