Meespeelavond

Meespeelavond

6 september 2024

20:00-22:00

0Weken0Dagen0Uren

Wat is een meespeelavond?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meedoen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen. De komende tijd wordt de meespeelavond gehouden op 6 september en 11 oktober 2024.

Wanneer is er een meespeelavond en wat kost dat?

Regelmatig organiseert Amersfoort Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €17,50 voor een avond. Op deze pagina kun je direct jouw kaartje bemachtigen!

Meespeelavond Amersfoort

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Meespeelavond(Vereist)
Betaalmethode
.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je betaald direct online via iDeal en bent verzekerd van een plekje! Lukt het je niet om te bestellen? Neem dan contact op via info@amersfoorttheatersport.nl of app even naar ons via die groene knop op je scherm ;-)).