Start woensdag 8 maart

16:00 uur – 17:00 uur

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Theatersport voor kinderen!

Improvisatietheater voor kinderen is hartstikke leuk! Tijdens deze korte cursus van 6 lessen gaan kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar aan de slag met theatersport. De lessen worden gegeven door de docent Sabien. De kids gaan aan de slag met de basis van theatersport; accepteren van aanbod, spelen van emoties, maken van personages; dat soort onderdelen. Samen maken ze doldwaze en leuke scènes! Het is een uur lekker spelen en leren tegelijkertijd. Helemaal afgestemd op de leeftijden van de kinderen.

Wat kost dat?

De prijs is €60 voor de reeks van 6 lessen. We starten bij minimaal 6 deelnemers en de maximale groepsgrootte is 20 kinderen.

Waar is het en wanneer zijn de lessen?

De lessen worden gegeven bij One Kattenbroek. Adres van de locatie is Het Masker 213, 3823AX Amersfoort. De lessen starten om 16:00 uur en duren tot 17:00 uur.

De cursus van 6 lessen start op woensdagmiddag 8 maart. De andere lessen zijn op 15, 22 en 29 maart. In april is er nog les op 5 en 12 april. De reeks loopt dus zonder onderbreking door op de woensdagmiddagen in Amersfoort.

Kindertheatersport Amersfoort

Naam(Vereist)
(van het deelnemende kind)
E-mailadres(Vereist)
(van de ouder/verzorger)
Prijs: 60,00 €
Betaalmethode
.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.