Theatersport gevorderden cursus

Start 7 mei 2024

van 20:00 tot 22:00 uur

0Weken0Dagen0Uren

Voor wie is deze theatersport cursus?

Op 7 mei 2024 start de gevorderden cursus. Deze cursus is bedoeld voor theatersporters vanaf 1 jaar ervaring of die de beginners en beginners plus cursus hebben gevolgd. Dat betekent dat je bekent bent met de basisprincipes als “accepteren” en je bijvoorbeeld al verschillende games kent. Neem gerust contact op om te kijken of je deze cursus bij past.

Wat ga je doen in de gevorderden cursus?

Aan de hand van de eerste twee lessen wordt bepaald waar de behoefte ligt binnen de groep. Daarbij heb je ook de gelegenheid om aan te geven wat jouw persoonlijke leerdoel is zodat de docent je hier op kan coachen. Daarmee is het de bedoeling om verdieping aan te brengen in je spel door verder in te zoomen op techniek en verschillende aspecten van het spel. Bijvoorbeeld een avond met Marco van Duuren als improvisatie pianist. Daardoor maak je kennis met de impact die muziek kan hebben op een scene. En hoe je geïmproviseerd kunt zingen! Samengevat zijn er verschillende avonden die worden ingevuld met een les van een gastdocent op een specifiek thema. Kortom; met de gevorderden cursus ga je een stap verder!

Wat zijn de kosten en wanneer start het?

De volgende gevorderden cursus start op 7 mei 2024. Kosten bedragen €295,- voor 10 avonden van 2 uur. Er zijn 9 lessen op dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Uiteindelijk speel je de laatste avond mee in de eindvoorstelling voor eigen publiek op vrijdagavond. De kosten voor deze eindshow zitten verwerkt in de prijs van de cursus. Schrijf je hieronder in!

De gevorderden cursus eindigt op het moment dat de theatersportverenigingen op zoek gaan naar nieuwe spelers. Op die manier kun je direct doorstromen naar Zeep, Plak of Bruin Tapijt.

Welke avonden wordt de theatersport cursus voor gevorderden gegeven?

De gevorderden cursus theatersport wordt gegeven op de dinsdagavonden 7, 14, 21 en 28 mei 2024 en de andere lessen op 4, 11, 1 en 25 juni met lesavond 9 op dinsdagavond 2 juli 2024.

Op vrijdagavond is de laatste avond in de vorm van een voorstelling op 5 juli 2024. Voor deze voorstelling mag je zelf publiek uitnodigen (gratis). Er is professioneel licht, een presentator en een pianist aanwezig. Net als bij een echte theatersportvoorstelling zijn er ook rozen aanwezig die het publiek kan gooien. Kortom; een complete ervaring voor jou als speler!

Gevorderden cursus Amersfoort

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.