Theatersport beginners cursus

Start 23 november 2021

van 20:00 tot 22:00 uur

0Weken0Dagen0Uren

Voor wie is deze theatersport cursus?

De beginnerscursus is geschikt voor iedereen. Aangezien het geschikt is voor iedereen is ervaring met theater niet vereist. Sterker nog; acteurs vinden het vaak lastiger om theatersport zich eigen te maken dan mensen zonder enige ervaring. Doordat voorgeschreven teksten of een uitgewerkt plot ontbreken vinden zij het vaak lastiger.

Wat ga je doen in de beginners cursus?

De beginnerscursus duurt vier weken. Tijdens deze periode ga je iedere week op dezelfde avond werken we met de hele groep aan de basis van theatersport. Daarbij gaat het om accepteren (doorspelen op wat de ander aangeeft), associëren (verder spelen op wat de ander aangeeft) en vooral veel plezier hebben. Zo krijg je stapje voor stapje uitgelegd wat nodig is om een mooie scène neer te zetten. Tijdens de twee uur die een les duurt wordt maximaal een half uur in beslag genomen door theoretische oefeningen. Dus de bedoeling is vooral veel te spelen en te oefenen om het aan den lijve te ervaren!

Wat zijn de kosten en wanneer start de beginners cursus?

De volgende beginnerscursus start op 23 november 2021. Daarbij zijn de kosten €110,- voor vier lessen. Dus schrijf je hieronder in.

Wanneer wordt er les gegeven?

De cursus theatersport wordt gegeven op de volgende dinsdagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uu

23 november 2021
30 november 2021
7 december 2021
14 december 2021

We werken in kleine groepen van ongeveer 10 personen in grote ruimten. Dit als voorzorgsmaatregel naar aanleiding van de coronamaatregelen. Acteren en dus theatersporten is toegestaan met maximaal 30 personen per ruimte.

Beginnerscursus Amersfoort

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Prijs:
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Soms moet je gewoon dingen proberen! En nadat ik me had opgegeven reageerden ook veel mensen; “Owja! Dat is echt iets voor jou!” Ik heb echt zo veel geleerd, en vond het zo bijzonder dat mensen met zulke verschillende achtergronden toch samen hele mooie dingen laten ontstaan.

Ik vond het echt heel leuk om te doen. Hoog in energie, soms gek doen, maar vooral veel ontdekken en leren over mijn grenzen bij het spelen van een typetje of rol.

Ik kan al best wel spelen, maar wilde vooral leren om aanbod te accepteren. Dus overal in meegaan op wat de ander zegt. Dat vind ik zó moeilijk. Tijdens de cursus heb ik hele praktische tips gekregen waar ik echt wat aan heb. Aanrader dus!